Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gentse Feesten 2018 persconferentie

Voorafgegaan aan de Gentse feesten geeft het uitbureau een eigen persconferentie. Onze reporter Willy en cameraman Luc waren ter plaatsen en sprokkelden deze indrukken voor u.

UITBUREAU, je kan er niet aan voorbij en al zeker niet tijdens de Gentse Feesten. Waarom dat zo is hoort u van Dirk (Schockaert) en Ilse (Everaert) in onderstaand interview. Die twee vormen een tandem om U tegen te zeggen. Het mopje van wie er nu het hardst moet duwen op een tandem is hier niet aan de orde. Het is zonnig in de tuin van Hotel D’Hane Steenhuyse , en er is behoorlijk wat volk komen opdagen bij deze persvoorstelling.

Dat “Het Nieuwsblad” speciaal Jan Claeys heeft uitgestuurd wil wat zeggen over de belangrijkheid van wat hier zal worden aangekondigd. Er moet al minstens1 kilo cocaïne tussen je bananen zitten, eer Jan Claeys thuis de deur achter zich dichttrekt. Vraag het maar aan de Delhaize in Lochristi. Aan de tafel zitten naast Dirk en Ilse ook nog Filip Verneert ( MuziekMozaïek) , Derek (Place Musette) , Stijn Verbeure ( Free Time) en Freddy Claeys (Puppetbuskersfestival), mensen met wie al eerder werd samengewerkt.

(willy van bouchaute)


gfpers20181-1.jpg
b_800_600_0_00_images_artikelfotos_gfpers20182-1.jpg


b_800_600_0_00_images_artikelfotos_gfpers20183-1.jpg
b_800_600_0_00_images_artikelfotos_gfpers20184-1.jpg

Tags: Gentse Feesten, Gent, Uitbureau