• Start
  • Reportages
  • ARNE DEMETS : Naast de liefde voor de gitaar, “I love ART & MUSEUMS"

Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ARNE DEMETS : Naast de liefde voor de gitaar, “I love ART & MUSEUMS"

Arne Demets, we bestempelden hem een paar jaar terug als “de beste gitarist “ op de Gentse Feesten, en terecht want wat hij onder andere op het podium van de “Korenmarkt” bij “The Blues Vision” liet zien en horen was van een uitermate hoog niveau.

Naast “Gitarist” staat er op zijn Facebook profiel ook nog eens “Vocalist/Songwriter” te lezen. Het is altijd handig wanneer je zelf je eigen muziek en teksten kan schrijven. Dat hij studeerde aan De Kunstacademie, is ook nog zo iets om mee uit te pakken. Vooral als je door enkele andere jonge beeldende kunstenaars wordt gevraagd om een gezamenlijk project te ondersteunen en mee te organiseren. Zoals “I love Art & Museums“ , de eigenzinnige tentoonstelling die het afgelopen weekend te zien en te beleven was in “In De Ruimte“ aan de Fransevaart in Gent, en waarvoor Arne ook de muziek schreef. Naast Arne Demets werkten ook mee : Edita Dermontaité, Julia Sophie Kunde, Joris Claes en Krysztoff.

Het promo fimpje, waarvoor Arne de muziek schreef, werd ingezongen door Hannah Nascimento Martins. Wij stuurden onze cameraman Luc Van Vreckem op het internationale gebeuren af, met dit als resultaat!

(Willy van Bouchaute)


b_800_600_0_00_images_artikelfotos_arnedemets1-1.jpg
b_800_600_0_00_images_artikelfotos_arnedemets2-1.jpg


b_800_600_0_00_images_artikelfotos_arnedemets3-1.jpg
b_800_600_0_00_images_artikelfotos_arnedemets4-1.jpg

Tags: Gent, Arne Demets, I love Art & Museums