Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Covid19 in de ban van het Gentse Karnaval...

b_450_300_16777215_00_images_artikelfotos_januari2022_Kar.jpg

 

 

In een persmededeling laat Christof Cauwels (Voorzitter Karnaval Ledeberg) weten het Karnavalweekend in Ledeberg af te gelasten.

De verkiezing was voorzien op zaterdag 12 februari 2022,maar door de huidige reglementering kunnen wij deze niet organiseren door de beperking van het aantal toegelaten bezoekers, dit geld ook voor onze startavond op vrijdag 11 maart 2022.

Voor de stoet zijn er ook tal van maatregelen te nemen welke wij niet kunnen verwezenlijken.

  

Ook voor de horeca zijn er nog tal van te volgen maatregelen.

Zeer jammer dat we dit gebeuren moeten afgelasten,het bestuur en de Ledebergse karnavalisten gaan zich nu volledig focussen op 2023, aldus Christof Cauwels

Zo blijven de 2 kandidaten kandidaat voor de verkiezing in 2023, welke zal plaatsvinden op zaterdag 28/01/2023 en kunnen er geen kandidaten bijkomen. Enkel kandidaten voor kinderprins of kinderprinses kunnen er bijkomen.

 

Ook Michaël Coppieters (beter bekend als Micky St. Amandsberg -Voorzitter Engelraad) zit met de handen in het haar...

Reeds voor de 3 de maal op rij kan het Jubilee carnavalsweekend te St-Amandsberg niet doorgaan, wij hopen elkaar terug te zien in betere tijden aldus Micky....

 

Didier DE WEVER