Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Provincie start verkoop PAC Gent Zuid

b_450_300_16777215_00_images_artikelfotos_februari2021_Prov_Oost.jpg

 

De verkoop van het Provinciaal Administratief Centrum (PAC) ‘Het Zuid’ in Gent gaat maandag 15 februari officieel van start.

Het PAC omvat kantoren en parking en is voor de verkoop opgedeeld in drie loten, maar kan ook in zijn geheel worden verkocht.

De diensten van de Provincie Oost-Vlaanderen, die nu nog in het administratief centrum zijn gehuisvest, zullen in de toekomst verhuizen naar het nieuwe Provinciehuis op de site van De Leopoldskazerne.

 

Unieke opportuniteit

 

Het complex, gelegen aan het Woodrow Wilsonplein, is volgens het gewestplan bestemd als woongebied met culturele, historische en/of esthetische waarde.

De ligging en grootte bieden een unieke opportuniteit om een mix van stedelijke functies in het hartje van de stad te ontwikkelen.

De Provincie gaat op zoek naar kandidaat-kopers via een algemene biedprocedure (een verkoop uit de hand bij opbod) onder leiding van de afdeling Vastgoedtransacties van de Vlaamse overheid.

De komende maanden zal de verkoop ruim bekend worden gemaakt via de gepaste kanalen. Daarna volgen een schriftelijke en een mondelinge biedronde om tegen het najaar van 2021 definitief te landen met de verkoop.

Gegadigden kunnen het verkoopdossier opvragen via de afdeling Vastgoedtransacties van de Vlaamse Overheid op het nummer 0473 84 56 53 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Didier De Wever

0
0
0
s2smodern