Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

"Den Baudelo" snuift nieuwe 'Gentse' Cultuur op ...

b_450_300_16777215_00_images_artikelfotos_augustus2019_d2e9247a-c436-11e9-85a6-dd283c29e20e_web_scale_01333333_01333333__.jpg

 

Gent-21/08/2019

Vergeet Holy Food Market, onder de noemer "Den Baudelo" wil Guido Janssens de nieuwe toer op......een plaats waar de Gentenaars zich weer thuis gaan voelen, een rustige ontmoetingsplaats waar de Gentenaars zich kunnen verbinden aldus Guido.

De eigenaar wil van deze 'site' zijn oorspronkelijk doel teruggeven. Om die redenen is Guido aangesteld om de missie en visie te bewaken en mee te helpen uitbouwen en te faciliteren.

 

 

Gentenaar Steven De Munter zal de de operationele verantwoordelijkheid op zich nemen, Yves De Neve doet het commerciële en  hospitality coördinatie en dit onder begeleiding van het platform 'Baudelo Hospitality Support BV' met Guido Janssens als verantwoordelijke.

De Gentse eigenaar wil naast de toeristen ook vooral zijn stadsgenoten verwelkomen. 

Daarom is Guido en zijn team op zoek naar Gentse ondernemers die hiervan deel willen uitmaken, we willen de bezoekers een totaal smaakbeeld geven met naast buitenlandse producten een resem aan echte Gentse producten aan te bieden en te laten proeven.

Verder zoeken we ook organisatoren en promotors van cultuur, kunst en smaak om deze 'site' kwalitatief en waardevol te maken en duurzame samenwerkingen op te zetten. 

Enkele ideeën werden al op tafel gegooid, ....een krantenkiosk, een Baristo, boekententoonstelling enz. we kunnen hier in "Den Baudelo" alle kanten uit, kortom the place to be voor elk wat wils !!

 

Wil je ook deel uitmaken van dit nieuwe Gentse concept, of heb je zelf inspirerende ideeën, reageer dan per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op het nummer 0475 45 16 19
http://holyfoodmarket.be

Locatie: Beverhoutplein 15, 9000 Gent

Didier De Wever

0
0
0
s2smodern