"Ivo" kijkt niet werkloos toe en springt bij in het woonzorgcentrum!

Ivo.jpg

Vandaag zetten we met plezier een gemotiveerde sportinstructeur in de kijker.
Ivo De Troyer is in de Aalsterse carnavalwereld, geen nobele onbekende.  Hij was in 1995 Arend prins en deed in 2002 ook een gooi naar de titel van prins carnaval in Aalst.
Ivo die normaal gezien aan de slag is bij de sportdienst van de Stad Aalst, is wegens de corona-crisis momenteel tijdelijk technisch werkloos.  
Wie Ivo goed kent weet dat hij graag mensen helpt en sociaal geëngageerd is. Daarom was zijn besluit snel genomen om voluit aan de slag te gaan in de zorgsector. Zowel de medewerkers als de bewoners van WZC De Hopperank zijn zeer tevreden met zijn initiatief.

Er zijn overal handen tekort in de zorgsector 'aldus Ivo'. Aangezien ik iemand ben die mensen graag helpt, was mijn besluit snel genomen. Mijn taak in het woonzorgcentrum omvat het op en afruimen van ontbijt, middagmaal en koffie. Zien dat de bedden opgemaakt zijn en indien nodig, aanvullen van handdoeken en washandjes.  En wat ook zeer belangrijk is, het klapke doen met de bewoners.
Er zijn hier nog steeds helpende handen nodig.
Ik werk hier van maandag tot vrijdag van 8u tot 16u.

Ivo heeft nog één boodchap: Beste Aalstenaars, respecteer allemaal de regels,  zodat we samen sterker uit deze periode komen!

Artikel/ Foto: Guy Van Vaerenbergh