Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gilles De Keyser verrast eenieder met zijn filmdebuut 'Vlaamse Flikken'!

Vlaamse_flikken_Gilles_Dhaese.jpg

Waar een wil is is een weg, moet Gilles gedacht hebben toen hij 3 jaar geleden begon te schrijven aan dit filmscenario. En ja zie maar... de eerste langspeelfilm van deze 'opmerkelijke' jonge regisseur (18 jaar) is een feit.
Gilles heeft zijn passie en het hart op de juiste plaats weten te bundelen in een opdracht: een film maken en de opbrengst hiervan wegschenken.

Na een ski ongeluk belandde hij voor een tijdje in het ziekenhuis waar hij het wel en wee van zieke kinderen van dichtbij heeft meegemaakt. De 'noodgedwongen' vrije tijd zette hem aan om een scenario te schrijven wat zou uitmonden in zijn eerst langspeelfilm. Gilles had al enige ervaring met kortfilms maar dit project zou in een onverwachte stroomversnelling komen door zijn positieve benadering. Gilles heeft met zijn enthousiasme gekende Vlaamse acteurs, ordediensten, het Aalsters stadsbestuur en hulpdiensten kunnen overtuigen om mee te gaan in zijn verhaal.

Vlaamse_flikken_gilles_lut.jpg
Gilles en Lut in gesprek.

De opbrengst van de DVD en ticket verkoop van de film gaan integraal naar de Kinderafdeling van het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis Aalst

Wie zijn steentje wil bijdragen moet zeker naar deze opmerkelijke film gaan kijken vanaf 6 maart 2020.
Info scenario en tickets:
https://www.cine-aalst.be/movies/view/vlaamse-flikken

Foto's: Pamajot

0
0
0
s2smodern