• Start
  • Artikels
  • Kerst vieren met vier gangen menu in Aalst voor goed doel !

Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kerst vieren met vier gangen menu in Aalst voor goed doel !

b_450_300_16777215_00_images_artikelfotos_december2022_318062842_632803035367807_8712434337597031199_n.jpg

Op 25 december 2022 slaan 't Frituurke Aalst, de zangers Diëgo Trivier en Tonny de Paepe de handen in elkaar om iedereen een warme kerst te bezorgen.
Dit met een viergangenmenu en aansluitend optredens voor slechts 15€ per persoon!!!!


Diëgo zal samen met collega's Chris Moran & Ambidance live optreden op kerstdag.
In de namiddag zullen 350 personen weerom kunnen genieten van dit geweldig mooi jaarlijks initiatief!


Wendy & Diëgo zijn niet aan hun proefstuk toe, zij organiseren voor het derde jaar op rij projecten om mensen die het financieel niet breed hebben een mooie kerst te bieden.
Na twee jaar kledij en geschenken gegeven te hebben met kerstmis na een grootscheepse inzameling, is het nu tijd om het een beetje anders aan te pakken.

Een 4-gangenmenu met drank inbegrepen, mooie versierde tafels en geschenkjes voor elke aanwezige, zullen ervoor zorgen dat iedereen de avond op Kerstmis gelukkig is.

De prijs is laag gehouden met dank aan een weldoener uit Aalst, die een deel mee gesponsord heeft maar anoniem wou blijven, om dit mee te verwezenlijken.
Waarvoor we enorm dankbaar zijn benadrukt Diëgo van 't Frituurke.

Aansluitend aan het diner verzorgen charme/feestzangers Diëgo Trivier en Tonny De Paepe voor de kers(t) op de taart met live optredens voor hen.
Trouwe fans van beide zangers zullen aanwezig zijn maar ook alleenstaanden en enkele gezinnen die het financieel niet breed hebben, zullen kunnen meegenieten van een fantastische avond.

In samenwerking met Vera van Bemten "Zonder honger naar bed Aalst" zullen er enkele winnende gezinnen aan de hand van een loting kunnen meegenieten volledig gratis.

Onder het motto "Een warme kerst voor iedereen" zullen we de avond van kerstmis tot een mooie tijd toveren aldus Wendy & Diëgo.

Wie nog wil nagenieten kan dit tot in de late uurtjes doen! "Kerst in de stad" is zeker de moeite waard om te bezoeken in Aalst.