• Start
  • Artikels
  • Magic Michael en co brengen nieuwe illusieshow en single uit Goochelaar en illusionist Michael Van Weerst!

Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Magic Michael en co brengen nieuwe illusieshow en single uit Goochelaar en illusionist Michael Van Weerst!

b_450_300_16777215_0_0_images_artikelfotos_november2021_Magic_Michael.jpg

Alias Magic Michael, speelt samen met zijn gezelschap en gastacteur Ken Verdoodt, voor het eerst sinds de coronacrisis, een nieuwe grote show vol illusies en humor, genaamd ‘De Tovertempel’. Deze show is te zien op zaterdag 6 november in theaterzaal De Kring - Heilig Hart in Sint-Amandsberg.

Tijdens de show zingen de acteurs ook hun nieuwe single ‘De Magic Song’ die vanaf 8 oktober te beluisteren is op Spotify. Nieuwe illusieshow In de herfstvakantie komt de voorstelling ‘De Tovertempel’ eindelijk tot leven, een jaar later dan voorzien omwille van de coronacrisis. In deze show gaan Magic Michael (Michael Van Weerst), Piccolo (Sebastian Van Weerst), de assistente (Marjolein Vlerick) en Paulien, het nichtje van Piccolo (Amber Waltens) op avontuur naar de Tovertempel in de jungle van Peru om een vloek te verbreken. Om hen bij te staan hebben ze de hulp van onderzoeker Dokter Jacobus, gespeeld door gastacteur Ken Verdoodt (bekend uit de Ketnet serie ‘Amika’). “Dit gevaarlijke avontuur zit vol humor, spanning, het nieuwe vaste personage ‘Paulien’ en natuurlijk met grote illusies zoals de assistente die twee meter boven de grond zweeft. Ook krijgen we live muziekbegeleiding door Noël Fack en zorgt een grote led wall voor verschillende mooie decors op de achtergrond”, aldus Michael Van Weerst, goochelaar en illusionist van dienst. Nieuwe single ‘De Magic Song’ In de illusieshow ‘De Tovertempel’ is ook het nieuwe muzieknummer van Magic Michael, Piccolo en Paulien te horen. Ze zingen het dan voor de allereerste keer tijdens een goochel- of illusieshow. ‘De Magic Song’ is een feestnummer gecomponeerd door Diego De Mol, zanger van ‘De Pitaboys’ en ondersteund door zanger Glenn Thienpondt. Sebastian Van Weerst, die het personage Piccolo speelt, nam het schrijven van de tekst en de zang voor zich. Wie niet genoeg krijgt van deze nieuwe single, of deze graag al vroeger hoort dan tijdens de grote show, kan ‘De Magic Song’ vanaf 8 oktober beluisteren op Spotify. Voor meer informatie en tickets kan je terecht op
www.magicmichael.be