• Start
  • Artikels
  • De "Legally Blonde" komediemusical krijgt nieuwe stek!

Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De "Legally Blonde" komediemusical krijgt nieuwe stek!

b_450_300_16777215_0_0_images_artikelfotos_februari2021_Legally_Blonde.jpg

De Vlaamse versie van de hitmusical LEGALLY BLONDE verhuist naar februari 2022 in Stadsschouwburg Antwerpen.
Drie producenten bundelen krachten in nieuw productiehuis Au Fond Producties.
 
De musical LEGALLY BLONDE krijgt een nieuwe plek in het komende culturele seizoen: van 10 tot en met 14 februari 2022 is deze romantische komediemusical te zien in de Antwerpse Stadsschouwburg. Ianthe Tavernier blijft trouw op post als de Vlaamse Elle Woods, uiteraard vergezeld door chihuahua Bruiser en omringd door een prachtige cast. Er worden binnenkort trouwens nog enkele leuke namen bekend gemaakt.  De ticketverkoop zal officieel (her-)openen op 1 mei 2021. Tickethouders van de vorige speeldata van deze productie kunnen op hun twee oren slapen: hun ticket wordt moeiteloos overgezet naar deze nieuwe speelperiode. Zij worden binnenkort gecontacteerd door de organisator.
 
KRACHTEN BUNDELEN IN NIEUW, PROFESSIONEEL PRODUCTIEHUIS AU FOND PRODUCTIES
 
LEGALLY BLONDE, De Musical is een productie van Au Fond Producties, een nieuwe en energieke actor in het Antwerpse cultuurlandschap. Drie producenten bundelen hun krachten in dit professionele productiehuis om muziektheater- en musicalproducties te maken voor een breed publiek. Het eerdere BSO-producties werd overgenomen door dit nieuwe initiatief, met aan het roer Frank Aernout (zakelijk producent), Bart Vandersmissen (uitvoerend producent) en Manu Jacobs (artistiek producent).
 
Artistiek producent Manu Jacobs licht toe: “Au Fond Producties staat voor oprechte en integere producties, die vertrekken vanuit samenwerkingen tussen professionele artiesten, studenten en getalenteerde liefhebbers. Keer op keer opnieuw zal de essentie van de productie zelf centraal staan, waarin gevestigde waarden hand in hand met onbekend talent werken aan kwaliteit. Deze zoektocht gaat gepaard met de grootste passie en liefde voor ons vak. Passie en kwaliteit tot in de diepte, tot in de essentie, tot aan het horizondoek: Au Fond.”
Info: www.aufondproducties.be
 
SHE’S BACK– LEGALLY BLONDE, De Musical
Dé blondine der blondines, dé fashion queen die nooit uit de mode geraakt, dé chihuahuabazin waar menig hondje jaloers op is. Elle Woods komt naar Antwerpen en laat ons als geen ander voelen dat vooroordelen niet altijd overeenkomen met de realiteit. In de naam van de liefde gaat ze volop voor haar ambitie om het te maken als advocate en zwemt ze als een goudvis met Pradaschoenen doorheen de haaienwereld.
Elle Woods heeft alles wat ze wil hebben: veel vriendinnen, liefdevolle ouders en een ideale prins op het witte paard die haar weldra ten huwelijk zal vragen… Of toch: dat denkt ze!
Wanneer haar vriend Warner op z’n knie zou moeten gaan met een ring in z’n hand, besluit hij toch om zijn geluk te zoeken in zijn studie Rechten. Elle besluit dan maar om zich een weg te werken naar dezelfde universiteit als Warner en slaagt daarin. Daar aangekomen, blijkt men niet voorbereid op zoveel spontaniteit… Elle moet zich dagelijks opnieuw bewijzen, maar toont dat jezelf zijn nooit uit de mode geraakt.
Een hilarische komediemusical die tegelijk ook ontroert.

Mét 14-koppig live orkest en Ianthe Tavernier in de hoofdrol. Manu Jacobs staat in voor de regie van deze heerlijke musical.
 
De ticketverkoop van LEGALLY BLONDE, De Musical, is weer geopend vanaf 1 mei 2021. Tickets en info zijn weldra te vinden op www.aufondproducties.be