Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ODE AAN MOEDERS & MUSICAL!

b_450_300_16777215_0_0_images_artikelfotos_augustus2020_Moeders_en_Musical.jpg

Met musicaltoppers Tinne Oltmans, Michiel De Meyer, Charlotte Campion, Juan Gerlo, Elke Buyle en Laurenz Hoorelbeke op 15 augustus.
BSO-producties viert MOEDERDAG met een tweede LIVESTREAM CONCERT!
 Vorige week kondigde BSO-producties een tweede livestream-concert aan en lanceerde reeds de eerste vier artiesten. Vandaag kondigen ze nog twee extra knallers aan die het rijtje afmaken! Niemand minder dan Tinne Oltmans, Michiel De Meyer, Juan Gerlo, Elke Buyle, Charlotte Campion en Laurenz Hoorelbeke brengen op zaterdagavond 15 augustus een livestream concert, rechtstreeks vanuit de studio. Producent BSO-producties brengt hiermee een tweede editie, na een succesvolle start afgelopen 19 juni.

EEN INTERACTIEVE, VEILIGE EN KWALITATIEVE TOTAALBELEVING
De zes artiesten worden live begeleid door een zeskoppige band, allemaal goed verspreid in de studio en live gemixt zodat het publiek de ideale concertervaring aan huis krijgt. Het concert is trouwens vanuit overal ter wereld te bekijken én kan uitgesteld bekeken worden, zodat zelfs vakantiegangers kunnen genieten. De artiesten eren hun moeders, maar daar stopt het niet… Ze eren zelfs de moeders in het publiek! Wie dat wil, kan zijn/haar eerbetoon insturen zodat alle moeders een plaatsje kunnen krijgen in dit concert. De artiesten sturen zelfs op aanvraag een uitnodiging naar de moeders uit het publiek. Tijdens het concert kan het publiek via een live chat in interactie gaan met de artiesten. Kortom: een totaalbeleving voor het publiek!
 
OOK VIA LIVESTREAM KAN DE VERBONDENHEID MET HET PUBLIEK MAGISCH ZIJN
Initiatiefnemer Manu Jacobs: “De Corona houdt ons nog even weg uit de theater- en concertzalen. Het is voor de ganse sector knokken om het hoofd boven water te houden en de moed erin te houden. Ik hoop alvast met dit kleine druppeltje deze hete plaat een klein beetje te kunnen verkoelen. En zoals het vorige concert ons geleerd heeft: zelfs tijdens een livestream concert kan de verbondenheid met het publiek magisch en zalvend zijn!”
 
ODE AAN MOEDERS & MUSICAL – PRAKTISCHE INFO
Tickets kunnen besteld worden via de website van BSO-producties (www.bso-producties.be).
 
Het livestreamconcert start op 15 augustus 2020 om 20u30. Het concert kan ook herbekeken worden gedurende het gehele weekend.
 
Er zijn drie tickettypes beschikbaar:

    Single ticket : € 15,00. Voor een zalig beetje me-time.
    Duo ticket: €17,00. Om gezellig met twee te genieten van het concert.
    Gezinsticket: € 19,00. Wanneer je kijkt met het hele gezin.