• Start
  • Artikels
  • "Pocahontas", tijdens de hele paasvakantie in "Capitole" te Gent.

Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

"Pocahontas", tijdens de hele paasvakantie in "Capitole" te Gent.

b_450_300_16777215_00_images_artikelfotos_februari2020_Pocahontas.jpg

Na het succesvolle “Aladdin” dat door pers en publiek overladen werd met superlatieven, brengt theaterhuis Uitgezonderd. van James Cooke een nieuwe familiemusical naar Vlaanderen.

Tijdens de paasvakantie 2020, vanaf 4 april, vertellen Indiaanse klanken het waargebeurde verhaal van Pocahontas en haar indianenstam die geconfronteerd wordt met de Engelse ontdekkingsreiziger John Smith en zijn schip vol gelukzoekers. Niemand minder dan Silke Mastbooms en Juan Gerlo vertolken de rollen van Pocahontas en John Smith.

POCAHONTAS DE MUSICAL - HET VERHAAL
Pocahontas vertelt het waargebeurde verhaal van de gelijknamige Indiaanse prinses en de ontdekkingsreiziger John Smith. Als deze laatste voet aan wal zet in de ‘nieuwe wereld’ raakt hij onmiddellijk in conflict met de lokale indianenstam. Tijdens één van zijn verkenningstochten leert hij Pocahontas kennen. Zij laat hem inzien dat indianen niet zomaar ‘wilden’ zijn en dat de aarde meer is dan iets dat je alleen kan bezitten. Een oorlog tussen de kolonisten en de indianen is echter onafwendbaar en als John Smith gevangen genomen wordt, zal de liefde meer dan ooit als wapen in de strijd geworpen worden…
 
Hoofdacteurs:
Silke Mastbooms en Juan Gerlo

Producenten: Bob Jennes en James Cooke
Regie: Jaak Lema
Script: Tijl Dauwe
Muziek en liedjes: Sam Verhoeven

Wanneer: Vanaf 4 april 2020
Locatie: theater Capitole Gent - Graaf Van Vlaanderenplein 5

Tickets & info via www.uitgezonderd.be of 070/34.53.45

0
0
0
s2smodern