Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Steden popelen om dansen! En jij kan meedoen!

b_450_300_16777215_00_images_artikelfotos_april2019_Dag_van_de_dans.jpg

Op 27 april is het "Dag van De Dans". In verschillende steden maken ze één lange feest- en dansketting met dansers en niet-dansers, durvers en dromers, jonge scouts en oude kaarters, mensen met en zonder beperking. Kortom, iedereen die van dans houdt, is welkom.
De dansketting is gebaseerd op een choreografie van Sidi Larbi Cherkaoui. Tientallen, honderden mensen die zich dansend doorheen de straten begeven, voorgaand door lokaal muzikaal talent. Een fanfare die zorgt voor de ondersteunende noten. Jong en oud, schoorvoetend of toonaangevend. De groep groeit aan en nodigt iedereen uit om mee te dansen… Popel je om mee te doen? Teken in op de gratis voorbereidende workshops, ontmoet alle dansers-in-spe en zet samen met hen de choreografie naar je hand.
Je kan terrecht op op zaterdag 27 april van 16 tot 17u30 in diverse steden zoals: Aalst, Geel, Hasselt, Herentals, Kortrijk, Ninove of Turnhout.
De gratis workshops gaan door in de diverse turnzalen.
Voor meer info surf naar: http://dansketting.be

 

Foto bron: dansketting.be

0
0
0
s2smodern