Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuw Leven presenteert "Soep met Ballekes".

b_450_300_16777215_00_images_artikelfotos_maart2019_Nieuw_Leven.jpg

In de Heilig Hartkring in Aalst gaat op zaterdag 23 maart ‘Soep met ballekes’ van toneelvereniging Nieuw Leven Aalst in première. Soep met ballekes is een stuk van Mieke Verbeelen en in een regie van Dirk Citters.

Verhaallijn:

Rebecca wint het groot lot en koopt een huis. Haar moeder Lidy trekt bij haar in, samen met Sam, haar nieuw lief. Lidy begint te daten en Victor ruikt geld. Plots staat grootmoeder Néné met haar koffers voor de deur. Maar wat dan met grootvader Mon? Even later wordt die in zijn karretje binnengerold door verloren zoon Ben, vader van Rebecca, ex van Lidy.

Ben en Lidy voelen zich weer aangetrokken door elkaar. Het nieuwe lief Victor wil hier een stokje voorsteken. Maar als hij verneemt dat niet Lidy, maar Rebecca rijk is, gaat hij er vandoor.
Die nacht wordt er ingebroken…

Wanneer:

Soep met ballekes is op zaterdag 23 en 30 maart te zien om 20u en zondag 24 en 31 maart om 15u. Telkens in de Heilig Hartkring te Aalst (Dr De Moorstraat 104,Aalst). Kaarten kosten 10€ of 9€ voor kinderen jonger dan 12 of ouderen ouder dan 60. Ook mensen met een kansenpas kunnen genieten van deze voorstelling voor 1,5€.

Reserveren kan via de website: www.nieuwlevenaalst.com of via het reservatienummer: 0471/09 03 08.

0
0
0
s2smodern