• Start
  • Artikels
  • Welke bekende acteurs schepen deze zomer in op TITANIC THE MUSICAL op het Donkmeer in Berlare?

Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Welke bekende acteurs schepen deze zomer in op TITANIC THE MUSICAL op het Donkmeer in Berlare?

b_450_300_16777215_00_images_artikelfotos_maart2019_Titanic_the_musical.jpg

In de zomer van 2019 meert de Titanic aan op het Donkmeer in Berlare. Het musicalpubliek wordt meegevoerd op de eerste en laatste reis van het legendarische, onzinkbare schip. De musical won maar liefst 5 Tony Awards en was meer dan 800 keer te zien op Broadway.
In Vlaanderen regisseert Tijl Dauwe dit musicalspektakel van Festivaria. Hij onthult de namen van de hoofdcast op vrijdag 15 maart om 10 uur.
TITANIC THE MUSICAL gaat in première op 23 augustus en is te zien tot en met 7 september.Festivaria is niet aan zijn proefstuk toe, en brengt om de twee jaar een groots musicalspektakel tot leven op het Donkmeer. De laatste twee edities waren DAT het ontroerende Sacco & Vanzetti en het flamboyante Kiss me, Kate. Festivaria pakt steeds uit met een schitterend decor, de mooiste kostuums, een spetterende hoofdcast en meer dan 100 personen op de scène. Achter de scène mag men ook nog eens rekenen op dubbel zoveel vrijwillige handen.


TITANIC THE MUSICAL - DIT IS GEEN CINEMA. DIT IS ECHT.
Vergeet Leonardo DiCaprio en Kate Winslet. In deze grootse musicalproductie beleef je de laatste dagen en uren van het meest legendarische schip ter wereld: de Titanic. Aan boord: 1301 passagiers en 941 bemanningsleden. In openlucht ben jij één van hen. Stap over de loopplank en maak kennis met scheepsdirecteur Ismay die geschiedenis wil schrijven en het schip tot het uiterste drijft, kapitein Smith die de snelheid naar 23 knopen opvoert, en ontwerper Andrews die beseft dat hij een kapitale fout maakte.

0
0
0
s2smodern