• Start
  • Artikels
  • Toneelvereniging Hoger op presenteert "Schoonzusjes"!

Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Toneelvereniging Hoger op presenteert "Schoonzusjes"!

b_450_300_16777215_00_images_artikelfotos_november2018_Hogerop.jpg

De Franse komedie "Schoonzusjes" zorgt zeker voor de nodige opschudding! Wie hiervan getuigen wil zijn moet zeker komen kijken op 17, 23, 24 en 26 november 2018 om 20.00 uur en 18 november 2018 om 14.30 uur in Feestzaal Sint-Maarteninstituut, Moorselbaan 128 te Aalst.
Verhaallijn:
Nicole nodigt Franks twee oudere broers, Yvan & David, uit op een etentje om de aankoop van hun nieuwe huis te vieren. Deze gelegenheid is niet echt naar de zin van hun vrouwen, Mathilde & Christel, die allesbehalve beste vriendinnen zijn. Wat begint als een gezellig etentje, draait snel uit op een giftig steekspel tussen de schoonzusjes en hun respectievelijke mannen. Plots is er de onverwachte gaste, Talia, die paniek zaait bij de mannen en de vrouwen op stang jaagt. Want ze is jong, knap en vrij. Een fijne komedie over leugens, rivaliteit en bedrog. Dit toneelstuk herinnert er ons aan dat mannen soms lafaards zijn en vrouwen meestal meedogenloos.

Acteurs: Gert De Smedt, Elien Sonck, Jan De Smedt, Lien Pauwels, Wouter De Smet, Petra De Bruyn, Evi Conruyt.

Regie: in een regie van Karel Pauwels.
Regieassistentie: Ingrid Schockaert.

Productieleiding: Roland De Bruyn.

0
0
0
s2smodern