Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Toneelatelier Aalst - TAL speelt 'Lang en gelukkig'

b_450_300_16777215_00_images_artikelfotos_november2018_Toneelatelier.jpg

Een sprookjesboek dat tot leven komt! Of heeft er iemand de verhalen vakkundig door elkaar gehusseld? Het is in ieder geval een verzameling van klassieke sprookjes en een parade aan bekende sprookjesfiguren. Een mengsel van slapstick, meezingers en magische transformaties. Niets is wat het lijkt. Alle ontwikkelingen komen tot een climax op het Grote Bal.

 


Een voorstelling voor jong én oud. waarbij je mag meezingen, de helden op het toneel mag waarschuwen voor dreigend gevaar, of eindeloos kunt kibbelen met de gemene snoodaards.

Samen met Marille Labohm speelt TAL de ideale feestvoorstelling voor het hele gezin. Wees gewaarschuwd: theatraal vuurwerk spactaculaire acts of heerlijk flauwe grappen worden niet geschuwd!

Van: Don Duyns
Regie: Mareille Labohm
Acteurs: Bart Ideler, Hilde Verhoeven, Jozefien Goedgezelschap, Kim Eeckhout, Liesbeth De Pelsemaeker, Roxanne Keymeulen, Staf De Koninck, Wouter De Vos e.a.

Tickets
Standaard: 11€
Reductie*: 10€
ABO 4 (Abonnement voor de 4 TAL-producties): 35€

(*) studenten op vertoon van studentenkaart / 65+ / Opendoek-leden op vertoon van lidkaart / groepen van min. 20 personen
Abonnementen

Reserveren is verplicht

Je kan deze mensen nog aan het werk zien op zaterdag 3 november vanaf 19u en zondag 4 november vanaf 14.30u

gsm: 0494 03 62 46
mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
web: www.toneelatelier.com