Onze Vlaamse artiesten zijn ook een deel van onze Cultuur.
Vandaar dat we op deze pagina aandacht besteden aan talenten uit onze streken.

Geft h’m van Katoen door 4TACT mè ALEX en JOHN van De Strangers®

Mmvankatoen.jpg


De Strangers® leven nog! Enkele weken geleden doken Alex en John nog eens de studio in. Bob was er graag bij geweest, maar het heeft niet mogen zijn terwijl Nest op dit ogenblik van het zonnetje in Spanje geniet.

Ondersteund door Alex en John van De Strangers®, nam 4TACT een nieuwe versie op van ‘Geft h’m van Katoen’ dat zopas verscheen bij D & V. Het arrangement van ‘Funiculi Funicula’, want daar is de melodie op gebaseerd, werd ook in een nieuw, modern jasje gestoken.
Uiteraard hoort bij zo’n ambiancenummer ook een videoclip. En het is geen doordeweekse clip geworden, dus geen zangers in de studio of wat lukrake voetbalbeelden. We leggen deze keer de nadruk op de supporters van de Rode Duivels. Zij konden ‘Onze Jongens’ al anderhalf jaar lang niet in het stadion aanmoedigen (met dank aan Corona) en ze zullen dat in de eindfase ook niet kunnen. Daarom wilden we in de clip eens tonen hoe de fans, vóór hun scherm gezeten, ‘Onze beste Elf’ naar de verhoopte eindoverwinning proberen te schreeuwen.

Alex en John van De Strangers® hoeven we niet voor te stellen en Ive, Johan, Robby en Wim van 4TACT hebben al een reputatie opgebouwd met hun debuut singles en clips uit hun ‘Strangers Tribjoet Show.

BIJKOMENDE INFO:

Streaming & Download:

Link naar iTunes-Apple
https://music.apple.com/be/album/geft-hm-van-katoen-single/1569841378?l=nl
Spotify:
https://open.spotify.com/album/5LRnwYHhW0PKbJYJBGuYS4?si=c2cbcfee001c4e7e

CLIP:  https://youtu.be/ZJHr-aeeMH0