Onze Vlaamse artiesten zijn ook een deel van onze Cultuur.
Vandaar dat we op deze pagina aandacht besteden aan talenten uit onze streken.

Bart Declerq brengt verassende nieuwe versie van "Het Werd Zomer"!

Bart_Declerq.jpg

Met een verrassende, splinternieuwe bewerking van ‘Het werd zomer’ drukt Bart Declercq zijn eigen persoonlijke stempel op dit nummer,  dat in 1977 werd uitgebracht door Rob de Nijs en met de jaren uitgroeide tot een klassieker.
“Ik heb dit nummer in een uptempo versie gegoten en hoop dat hier vele positieve reacties mogen uit voortvloeien”, aldus Bart.  Hij zal zich hierover zeker geen zorgen hoeven te maken want deze nieuwe versie is niet alleen heel verfrissend, maar is daarenboven een perfecte combinatie van kwaliteit en commercialiteit.
Bart Declercq, die in het landelijke Gooik woont, staat al tien jaar op de planken met alsmaar stijgend succes. Hij is niet alleen een prima zanger,  maar ook een geboren entertainer die er moeiteloos in slaagt om bij elk optreden ambiance te creëren.
Daar waar hij vroeger enkel onder zijn voornaam ‘Bart’ optrad,  zal dat vanaf heden onder zijn volledige naam ‘Bart Declercq’ zijn.
“Elke keer opnieuw geniet ik ervan om op de planken te staan en applaus en waardering te krijgen van het publiek”, zegt hij.
Niet alleen op het podium maar ook in de media scoorde hij al opvallende resultaten met optredens bij Ment TV, veel air play bij zowat alle radiostations en diverse noteringen in de Vlaamse hitlijsten.

Het leidt geen twijfel dat hij daar nu weer een schepje bovenop zal doen met zijn nieuwe single ‘Het werd zomer’,  die uitgegeven wordt door D & V.

0
0
0
s2smodern