Onze Vlaamse artiesten zijn ook een deel van onze Cultuur.
Vandaar dat we op deze pagina aandacht besteden aan talenten uit onze streken.

Sunny stelt nieuwe single voor: ik ben een wild ding!

Sunny_ik_ben.jpg

Met haar nieuwe single is zangeres Sunny weer helemaal zichzelf als ze zingt ‘Ik ben een wild ding’. Iedereen die al een optreden van haar meemaakte weet dat zij op een unieke manier extreem uit de bol kan gaan en dat het er inderdaad al eens wild aan toegaat.
Toch week zij deze keer af van haar vertrouwde genre door op de pop-dance toer te gaan. Als je deze nieuwe productie beluistert weet je meteen dat zij hiermee een uitstekende beslissing nam want deze single is top !
Andy Free zorgde, onder de koepel van Double Beat Productions, voor productie en arrangementen en werkte voor tekst en compositie samen met Jef Smits.
Sunny is al sinds vele jaren een veel gevraagde zangeres,  die ook al heel wat opnames deed en zich al diverse keren enorm liet opvallen door haar opvallende verschijningen op TV.
En daar zal het niet bij blijven want de nieuwe, schitterende clip van ‘Ik ben een wild ding’ is ondertussen klaar en zal ongetwijfeld opnieuw een voltreffer worden. Sunny lijkt wel herboren en het ziet er naar uit dat het beste nog moet komen.
‘Ik ben een wild ding’ wordt uitgegeven door de Publishing Group D & V en is verkrijgbaar en te beluisteren via de gekende internet portals.

0
0
0
s2smodern