Onze Vlaamse artiesten zijn ook een deel van onze Cultuur.
Vandaar dat we op deze pagina aandacht besteden aan talenten uit onze streken.

Onroerende single van Paul Pans & The Old Street Band.

Paul_Pans_zweef.jpg

"Zweef maar zachtjes heen" is de tittel van het nummer op Paul's nieuwe single.

Na de succesvolle single ‘Jij bent wat ik mag zijn’, die 13 weken in de Vlaamse hitlijsten stond,  pakken Paul Pans & The Old Street Band uit met een nog meer aangrijpende schijf: ‘Zweef maar zachtjes heen’, onlangs voor het eerst uitgevoerd tijdens de uitvaartdienst van Pauls moeder.
Ook deze single heeft een tekst die diep vanuit Pauls hart geschreven is. De melodie en het arrangement die Paul erop plakte is opnieuw een romantische oorwurm, waardoor de uitzonderlijke productie erg emotioneel klinkt en de luisteraar naar de keel grijpt. Jarenlang vakmanschap die zich uit in een song die weleens een nieuwe ‘uitvaart hit’ kan worden, bruikbaar in vele gevallen.
‘Zweef maar zachtjes heen’ is een niet-alledaagse productie die de radiomakers uitdaagt ook ‘buitenbeentjes’ te durven programmeren en niet te onthouden aan de luisteraars. Paul Pans schreef het beklijvend lied meer dan vier jaar voor het overlijden van zijn immobiele, zwaar demente moeder en nam het toen ook op in zijn Studio Old Street.
‘Zweef maar zachtjes heen’ van Paul Pans & The Old Street Band wordt uitgebracht op het label ‘Old Street Productions’, uitgegeven en gereleased door D & V.

0
0
0
s2smodern