Onze Vlaamse artiesten zijn ook een deel van onze Cultuur.
Vandaar dat we op deze pagina aandacht besteden aan talenten uit onze streken.

Romantische Kerstnacht veranderde het leven van Rudolf Stevens!

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/artikelfotos/december2018/Rdolf-stevens-Samen-met-vrouwtje.jpg'
There was a problem loading image 'images/artikelfotos/december2018/Rudolf-stevenst-Is-weer-Kersttijd.jpg'
Rdolf-stevens-Samen-met-vrouwtje.jpg

Kerstavond 1997 zag er bij aanvang niet meteen rooskleurig uit voor Rudolf Stevens. Kerstmis mag dan wel een familiefeest zijn waarbij vrede en vreugde hoort, maar niet voor,  hem want hij stond er alleen voor en voelde zich eenzamer dan ooit.
Plots kreeg hij echter een telefoontje van een dame die eveneens alleen was en op het idee kwam om Rudolf uit te nodigen om samen Kerstavond door te brengen,  onder het motto ‘nodig eens een eenzame uit’. Rudolf zijn triest gevoel van eenzaamheid sloeg meteen over naar een positief enthousiasme waardoor hij heel graag inging op het genereuze voorstel. Samen brachten zij Kerstavond door en gingen te voet naar de middernachtmis. Het gezegde dat ‘van het ene het andere komt’ is hier meer dan ooit van toepassing,  want beide eenzame mensen voelden zich enorm tot elkaar aangetrokken en gaan sindsdien samen door het leven. 21 jaar later vormen Rudolf en Liliane nog steeds een gelukkig koppel en dat hebben zij te danken aan die mooie Kerstnacht van 1997.
Een hartverwarmend verhaal in deze donkeren dagen waarbij gezelligheid en genegenheid onontbeerlijk is. Om zijn geluk met Liliane extra in de verf te zetten heeft Rudolf een Kerst CD uit.

Cover:
Rudolf-stevenst-Is-weer-Kersttijd.jpg

 

 Met deze  Kerst-cd komen die herinneringen weer helemaal tot leven. ’t Is weer Kersttijd’ is een heel gevoelig en sfeervol nummer waarvoor Paul Pans de muziek en Henri Spider en Eddy Govert de tekst maakten.

D & V zorgt voor uitgave en verdeling via alle belangrijke internet portals waar het liedje kan gedownload en gestreamd worden om af te spelen tijdens uw kersmarkthappening of gewoon gezellig thuis bij de kerstboom.