Onze Vlaamse artiesten zijn ook een deel van onze Cultuur.
Vandaar dat we op deze pagina aandacht besteden aan talenten uit onze streken.

Bart Anneessens en Andy Swingstar in duet op nieuwe single!

Bart-ft-andy.jpg

‘Ik voel me super’ is de nieuwe mega-knaller van Bart Anneessens Cops die voor deze puike productie in zee ging met zanger-streekgenoot Andy Swingstar.
Al bij de eerste beluistering van deze superproductie is iedereen meteen mee met deze knappe meezinger die in het verlengde ligt van wat Bart de voorbije jaren al liet horen, namelijk onvervalste meezingers met een hoog schlagergehalte.
Bart Anneessens bracht in de voorbije twee jaar singles uit aan de lopende band,  waarvan sommige in een solo uitvoering en andere liedjes in duet met andere bekende artiesten. Het leverde hem heel wat nationale hitparadenoteringen, t.v.-optredens en een massa belangstelling op,  om nog maar te zwijgen van de vele optredens waar hij als ambiancemaker zeer geliefd is.
Het scheelde niet veel of hij werd tijdens de voorbije gemeenteraadsverkiezingen burgemeester van Sint-Pieters-Leeuw. De verkiezingen leverden hem wel een zitje in de gemeenteraad op en dat voor de eerste keer dat hij zich kandidaat stelde. Bart is ondertussen bekend over gans Vlaanderen en maakt ook kans op een overwinning met zijn partij Provinciebelangen bij de nationale verkiezingen van volgend jaar.
Deze nieuwe single wordt uitgegeven door D&V en is verkrijgbaar als download en streaming bij alle belangrijke internetportals.