Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pikkeling: de beleving deel 2

Onder het goedkeurende oog van vele prominenten en BV’s, kon organisator Erwin Sabbe terugkijken op een meer dan geslaagde editie van dit Internationale oogstfeest in de Faluintjes.

Ondanks de alsmaar kleiner wordende subsidies die de organisatoren te beurt vielen, slaagden ze er in om op een spitsvondige en vernieuwende manier vlotjes tienduizenden mensen te laten afzakken naar hun feestweide en omstreken. De Pikkeling is nog verre van dood. Integendeel, een groots maar tevens educatief festival voor jong en oud, dat een boodschap schenkt aan zijn bezoekers. “Heb respect voor de natuur, kijk dankbaar terug hoe het vroeger was en en zing en dans voor wat de aarde ons schenkt aan voedsel”.

Graantje Graan Korrel en co, genieten nu eventjes van een welverdiende vakantie om er volgend jaar opnieuw te staan, voor de feestelijke 50ste editie. Tot dan!

Artikel : Guy Van Vaerenbergh


b_800_600_0_00_images_artikelfotos_pikkelingdb5-1.jpg
b_800_600_0_00_images_artikelfotos_pikkelingdb6-1.jpg


b_800_600_0_00_images_artikelfotos_pikkelingdb7-1.jpg
b_800_600_0_00_images_artikelfotos_pikkelingdb8-1.jpg

 

Tags: Pikkeling, Meldert

0
0
0
s2smodern