Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Masterclass en nieuwjaarsconcert van de stedelijke academie voor muziek, woord en dans te Sint-Niklaas

concert1.jpg

Op zaterdag 6 en zondag 7 januari 2018 organiseert de stedelijke academie voor muziek, woord en dans het jaarlijkse nieuwjaarsconcert van het symfonisch orkest. Solisten dit jaar zijn Benjamin Glorieux (cello) en Annelien van Wauwe (klarinet). Voorafgaand, op donderdag 4 januari, geeft Annelien Van Wauwe in de academie een masterclass.

Wil u een topsolist horen vertellen over het instuderen en creëren van een meesterwerk? Kom dan zeker langs op de GRATIS masterclass door Annelien Van Wauwe op donderdag 4 januari, om 18 uur, in het auditorium van de academie.
(Hofstraat 13, Sint-Niklaas)

Annelien Van Wauwe is oud-leerling klarinet aan de SAMWD van Sint-Niklaas en zette haar studies daarna verder in Parijs, Rome en Berlijn. Zij is laureate van talrijke internationale wedstrijden en als gepassioneerde orkestklarinettiste speelde Annelien in verschillende prestigieuze orkesten waaronder het Orchestre de Paris en het Rotterdams Philharmonisch Orkest.

Wilt u Annelien aan het werk horen?

Dan kan dat op het jaarlijkse nieuwjaarsconcert van de academie. Inmiddels is men toe aan de 31ste editie.

De concerten vinden plaats op zaterdag 6 januari 2018 om 16 uur en 20 uur en zondag 7 januari 2018 om 16 uur. Telkens in de stadsschouwburg van Sint-Niklaas.

De solisten voor deze uitvoering zijn Benjamin Glorieux (cello) en Annelien van Wauwe (klarinet) die werken van Brahms en Gulda zullen uitvoeren samen met het symfonisch orkest van de academie onder leiding van dirigenten Kris & Pieter Matthynssens.

Tickets zijn enkel nog verkrijgbaar aan de kassa, 1 uur voor de aanvang van de voorstelling.
Tickets:     8 EUR of 4 EUR (leerlingen en kansenpashouders)
Waar:         Stadsschouwburg Sint-Niklaas, Paul Snoekstraat 1.

Tags: Nieuwjaarsconcert

0
0
0
s2smodern