Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Warmste Week - Uitpas Gent

b_450_300_16777215_00_images_artikelfotos_januari2018_Uitpas.jpg

363 rugzakjes en 399 paar turnpantoffels. Dat is wat de UiTPAS-actie voor Music for Life in Gent heeft opgeleverd. Het materiaal wordt integraal geschonken aan vzw KRAS Gent.

Tijdens De Warmste Week, van 18 tot 24 december 2017, konden UiTPAS-houders hun gespaarde punten inruilen voor het goede doel. In ruil voor vijf punten kon men in de Stadswinkel een rugzakje of een paar turnpantoffels wegschenken. De UiTPAS-actie werd voor de tweede maal georganiseerd.
 

UiTPAS Gent is een spaar- en voordelenkaart voor cultuur, sport & vrije tijd. Wie deelneemt aan een activiteit van een UiTPAS-partner, spaart een punt. Gespaarde punten kan men vervolgens omruilen voor allerhande voordelen (gratis tickets, kortingen of gadgets).

 Vzw Kras Gent is een netwerk van Gentse vrijwilligersorganisaties die zich dagdagelijks met veel enthousiasme inzetten voor mensen in armoede. Met het ingezamelde materiaal kan KRAS Gent heel wat Gentse gezinnen in armoede ondersteunen.

 

Didier De Wever

0
0
0
s2smodern