Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sinksenkermis Sint-Kruis-Winkel.

b_450_300_16777215_00_images_artikelfotos_mei2018_Sinksenkermis.jpg

Het feestcomité en de Dienst Evenementen, Feesten, Markten en Foren van de Stad Gent heeft een sfeervol programma klaarstaan voor jong en oud tijdens de Sinksenkermis van vrijdag 18 tot en met maandag 21 mei 2018 in Sint-Kruis-Winkel. Nieuw dit jaar is dat de tent op een weide in Winkelwarande staat.

 

 

 

 Programma:
Vrijdagavond 18 mei 2018 start de Sinksenkermis met een gratis openingsreceptie voor alle inwoners van Sint-Kruis-Winkel, de ideale gelegenheid om elkaar te ontmoeten in een ongedwongen aangename sfeer. De drie daaropvolgende dagen staat de Gentse deelgemeente bol van de ambiance voor jong en oud. Muzikale optredens van onder andere Lisa del Bo, Les Copines en Swoop. Maar ook een rommelmarkt op zondag, een barbecue op zaterdagavond, een brunch op maandag en boogschieting staan opnieuw op het feestmenu. Voor de jongeren zijn er heel het weekend kermisattracties en springkastelen en op zaterdagnamiddag vindt de kindershow 'alle gekheid op een stokje' plaats, een show vol clownerie, spel en disco.
Maandag 21 mei zet de Sinksenkermis de senioren in de bloemetjes met een gezellige namiddagshow vol zang, muziek en humor met Sammy Moore en Matthias Lens.
Het kermisprogrammaboekje wordt verdeeld in Sint-Kruis-Winkel, Mendonk en Desteldonk.

Luc Van Vreckem


0
0
0
s2smodern