Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Grootste fanfare van de Stad !

b_450_300_16777215_00_images_artikelfotos_april2018_29871541_1950945748291608_1848605859395161430_o.jpg

De *G*rootste fanfare van de Stad! 

Op zaterdag 5 mei, om 11u, brengen Cultuur Gent en Stadscomponist Fulco Ottervanger fanfares, brassbands, harmonieën en alle Gentse muzikanten die zin hebben om deel te nemen samen onder de Stadshal voor een ongezien massaconcert: Gent in G. Met een eenvoudige compositie in de toonaard sol (G van Gent) - geschreven door Fulco - roepen we iedereen die wil op om ‘Cities for Europe, Europe for Citizens’, het Europees feest voor de democratie in de maand mei, letterlijk op gang te blazen. 

Speel je in een fanfare, brassband, harmonie, … of ben je muzikant en wil je graag deelnemen aan dit uniek concert? Surf dan naar https://stad.gent/cultuur-sport-vrije-tijd/gent-g-de-grootste-fanfare-van-de-stad voor alle informatie en schrijf je in bij Adriaan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Beginners en gevorderden welkom! Geen muzikale vingers maar een oor voor muzikaliteit? Kom dan op 5 mei afgezakt naar de Stadshal en geniet van een uitzonderlijk stukje Gents samenspel. 

Nooit eerder kwamen zoveel muzikanten samen in de Gentse binnenstad om een gloednieuwe compositie te spelen. Niet te missen dus! Hou deze eventpagina en Cultuur Gent in de gaten voor nieuws en updates!

Didier De Wever

0
0
0
s2smodern