Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Toneelvereniging Nieuw Leven "Huldiging tijdens BBQ"

Nieuw-Leven-toneel.jpg

De Koninklijke Toneelvereniging Nieuw Leven is gesticht op 16 maart 1966.
Het amateurgezelschap uit Aalst brengt jaarlijks twee producties.

Na een prachtig seizoen van optredens en repetities hield op vrijdag 22 juni, De "Koninklijke Toneelvereniging Nieuw Leven" dan haar jaarlijkse afsluit bbq.  

Naast het gezellig samen zijn, liet men deze gelegenheid ook niet voorbij gaan om enkele leden te huldigen voor hun aantal jaren dienst.

Jan Verzelen, Didier Willems, Dagmar Rubbrecht, Christel De Meersman en Babs De Naeyer kregen een oorkonde als waardering voor 15 jaar lid.
Oscar Beeckman werd gehuldigd voor maar liefst 35 jaar verdienste voor de vereniging. Hiermee neemt de toneelvereniging afscheid van het huidige seizoen om in een nieuw spetterend toneeljaar te vliegen!

Ben je gebeten door de theatermicrobe en wil je graag aansluiten, aarzel dan niet en stuur een mailtje
naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel naar 0471/ 09 03 08

Meer info:
Op 6 maart 2016 vierde de toneelvereniging haar 50 jarig bestaan en werd dan ook de "Koninklijke toneelvereniging Nieuw Leven Aalst". Naast enkele anciens bestaat de groep uit een bende jonge gedreven mensen die een nieuwe wind door de vereniging laten waaien.

(Guy Van Vaerenbergh)

0
0
0
s2smodern