Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Denderstreek

Kerstbestand met Kratzfuss

b_800_600_0_00_images_artikelfotos_december2018_Kart.jpg

Het eigenzinnige mannenkoor Kratzfuss was op 27 december te gast in de Cimorné in Aalst. Voor de Aalstenaars is deze locatie beter bekend als 'de Fietserij'. Deze stijlvolle sportieve locatie zat bomvol liefhebbers en sympathisanten.

Dirigent Philippe Souvagie bracht zowel eigen als aangeleverde arrangementen, door de gerenommeerde Aalsterse familie Van Ingelghem. Kratzfuss, wat staat voor een Duitse begroeting, bracht zowel traditionele kerstliederen als bekendere liedjes.  In deze woelige maar hoopvolle tijden is het vandaag geen evidentie meer om een mannenkoor op de been te brengen. Met brio brachten ze dit geslaagde concert op een alweer zeer originele locatie.

Videoreportage:

0
0
0
s2smodern

Zeeuwse Ricky laat de kersman swingen op zijn "Kerstrock"!

b_800_600_0_00_images_artikelfotos_november2018_Zeeuwse-Ricky.jpg

Kerstliedjes in een meeslepend, traag ritme zijn er bij de vleet. Dat heeft Zeeuwse Ricky op het idee gebracht om het eens over een andere boeg te gooien.  ‘Kerstrock’ is de titel van zijn nieuwe, swingende cd die alle ingrediënten bezit van een pure rockplaat. Net zoals bij zijn vorige opnames schreef hij ook deze keer zelf de tekst.

Op 23 december organiseert Ricky en zijn vrouw Heidi, samen met hun kindjes, een grote kerstshow met diverse artiesten in "zaal Revue" te Ninove.
Het ‘het rad van fortuin’ wordt ook nog eens bovengehaald en voor de innerlijke mens te versterken is er ook lekker eten.
De Kerstman heeft ook presentjes voorzien voor de allerkleinsten, wie wil kan op schoot voor een foto en een extra zakje met snoep.

Voor de eerste 80 personen een "Gratis Kerstmuts"!
Gezelliger kan en zal het niet worden...

Wie zijn evenement of kerstperiode wenst op te vrolijken kan de ‘Kerstrock’ cd van Zeeuwse Ricky verkrijgen via alle belangrijke download en streaming internet portals.

Locatie van de kerstshow: Café Revue Graanmarkt 14, 9400 Ninove
Datum en uur: 23 December van 12 uur ‘s middags tot 20 uur.

Extra info: https://www.facebook.com/events/915864388613828

 

0
0
0
s2smodern