Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wintersneukelen in Gent...

Wandeling-door-gent.jpg

’t Vizitfabriekske organiseert regelmatig wandelingen doorheen Vlaamse steden.
Het kantoor van Vizit, een gerestaureerd 19de eeuws fabriekspand in het centrum van Gent, waar er regelmatig concertjes, lezingen, degustaties en nog veel meer wordt georganiseeerd.

Op zondag 7 januari van 17u. tot 19u. is er een  winterwandeling gepland. Een gids leid je langs schilderachtige plekjes in het Gentse Prinsenhof en een stukje van de historische stad rond het Gravensteen. Eindpunt van deze tocht na een koude wandeling is onze het gezellig ingerichte Vizitfabriek, bij de kerstboom… (Prijs: 16,00 EUR per persoon waarvan 1,00 EUR aan een sociaal en lokaal initiatief geschonken wordt.)
Informatie: Peggy Verstraete, communicatiemedewerker Publiekswerking Sportdienst: Gsm 0477/65.0.04 - e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Evy De Block, Dienst Vastgoedbeheer, tel. 09/266.59.93 - e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

(Albuy)

0
0
0
s2smodern