Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De mooiste ’nieuwjaarsgroet’ in Speakers Corner.

Gisteren organiseerde ‘Speakers Corner’ voor de 4de maal op rij “de mooiste Nieuwjaarsgroet”.

In een overvol bluescafé Missy Sippy kwamen er een 13-tal deelnemers hun beste wensen overbrengen naar de Gentenaars. De Prijzenpot die aan de wedstrijd was verbonden was er een van niveau.

De winnaar of winnares kreeg een gouden “drie torens van Gent” ring of naar keuze 3D – 3 torens van Gent manchetknopen in het zilver, geschonken door de bekende Gentse juweelontwerper ‘Julien’ / De Maere.  De kandidaat op de tweede plaats kreeg een onvergetelijke nacht in een superior kamer voor 2 personen inclusief ontbijt in het NH Hotel Gent Belfort, en de derde prijs was een duo-VIP pakket voor Gent Smaakt ter waarde van €300.

Een strenge maar rechtvaardige jury waaronder, Manuel Gonzales (gepensioneerd politiecommissaris), Jan Cleys (hoofdredacteur De Gentenaar), Sabine Van Damme (Hat Laatste Nieuws), Koen Colpaert (AVS-televisie), Dirk Verleyen (Deze Week), Dirk Daelemans (De Zondag), Roland Lebuf (sportjournalist),  en de  voorzitter  ere-burgemeester Frank Beke, kwamen rond de klok van 12u30 met het verdict.

De éérste plaats was voor Hafsa El-Bazioul. Hafsa, 30 jaar en wonende op de Brugse Poort bracht toch wel een ietwat aangrijpende brief met een tekening gemaakt door haar kinderen. "Gent, ik wens een jaar met minder harde woorden. Een jaar met alleen maar liefde", was de boodschap van Hafsa, de tweede plaats was voor Machar van Geyt en de derde plaats voor Leander en Ilona Vertriest.

(Kandidaten: Machar Van Geyt, Carine Antheunis, Jelle Terrie, Sabijn, Hilda De Meyer, Arne Astaes, Hafsa El-Bazioul, Veerle Malschaert, Kay Motet, Matto Langeraert, Leander en Ilona Vertriest, Bert Van Renne, Alex Maron).

Er kon nog even nagepraat worden in een gezellig kader met een aperitiefje of frisdrank !

Wij kijken alvast uit naar de volgende uitgave ....

 

Verslag/foto Didier De Wever 

 

 

                                                DSC_0109.JPG

0
0
0
s2smodern