• Start
  • Artikels
  • Sprookjesmusical Roodkapje groot succes in Gent en Antwerpen!

Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sprookjesmusical Roodkapje groot succes in Gent en Antwerpen!

b_450_300_16777215_00_images_artikelfotos_december2017_Roodkapje.jpg

Wil u graag uw kinderen en uzelf verwennen rond deze nieuwjaarsperiode, dan is De Musical Roodkapje een aanrader...
De producenten geven extra shows in verkoop wegens groot succes...


Voor deze gloednieuwe Vlaamse productie hebben regisseur Brigitte Derks en producent Chris Van Tongelen een topcast samengesteld bestaande uit een paar doorwinterde musical-coryfeeën en een aantal jonge grote talenten.
De immer mooie Lauren De Ruyck en Elke Buyle brengen eenieder in vervoering met hun engelenstemmen, Lauren als Roodkapje en Elke kruipt in de huid van maar liefst drie erg uiteenlopende personages zoals grootmoeder, konijn en waardin.
Andere klinkende namen zijn: Charline Catrysse (Whoppie/zus), Michaël Zanders (Floppie/broer), Brent Pannier (verteller/jager), Oonagh Jacobs (Casper/eekhoorn/BFF Roodkapje), Lianne Loos (egel/verliefd koppel), Christophe Coenegrachts (das/verliefd koppel), Frank Beurskens (vos/slager) en Jervin Weckx (hert/groentenboer), vervolledigen de gezellige beestenboel in deze gloednieuwe versie van het alom geliefde sprookje van de gebroeders Grimm.

Roodkapje de sprookjesmusical ging op 27 oktober in première. Wegens het grote succes zijn er nog 4 extra voorstellingen in verkoop gezet in Stadsschouwburg Antwerpen en 2 in de Capitole Gent! Wie Roodkapje en co nog graag wil zien schitteren in Gent moet snel zijn, voor zaterdag 30/12/2017 zijn er nog tickets. Wie dit weekend geen tijd heeft geen nood, in Antwerpen kan u in 2018  nog voorstellingen  bekijken op zondag 4 maart om 11 uur en 14 uur en zondag 29 april, eveneens om 11 uur en 14 uur.


Na afloop van deze familievoorstelling kunnen de kids op de foto gaan met de sprookjesfiguren tijdens een geanimeerde meet & greet. Kortom, ‘Roodkapje’ wordt een zeer interactieve sprookjesmusical waar jong en oud van zullen genieten.


Voor kinderen vanaf 2 jaar.
Duur: ca. 75 minuten zonder pauze

Kaarten kosten 19,90, 24,90, 29,90, 34,90 en 39,90 euro.
Geniet in Antwerpen van een betoverend sprookjesbuffet, surf naar www.mygusto.be.
Tickets: https://musichall.be/shows/roodkapje-home/tickets

0
0
0
s2smodern