• Start
  • Artikels
  • The Hogwallops presenteren "Soiree Perplx: Lost in Translation"

Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

The Hogwallops presenteren "Soiree Perplx: Lost in Translation"

b_450_300_16777215_00_images_artikelfotos_december2017_The-Hogwallhops-1.jpg

Dolkomisch, gekke toeren en anarchie!
In één woord een opbeurende voorstelling, dat is wat "The Hogwallops" voor staan!


Het toneelstuk is geïnspireerd op het boek ‘De Griezels’ van Roahl Dahl en op de film ‘Brutti, sporchi e cattivi’ (vuil, lelijk en gemeen) van Ettora Scola zijn de Hogwallops een eigenzinnige, grappige disfunctionele familie van buitenbeentjes. De vijf familieleden combineren naadloos slapstick, fysieke komedie en clownerie met spectaculair circus.

Het hele huishouden lijkt op een losbandige anarchistische speeltuin zonder regels. Dagelijkse handelingen lokken steeds chaos uit. Zo wordt een maaltijd een gevaarlijke mix van jonglerend koken en uitdagend bakken in een wankel gestapelde keuken.
Het resultaat is een hilarische familievoorstelling met zot circus. De show was een grote hit voor publiek en pers op The Edinburgh Fringe en toerde uitgebreid rond in het Verenigd Koninkrijk en Europa.

 
“A quirky hi-energy show that works for all ages.” (The Stage)
Soiree PERPLX is een coproductie van PERPLX & Schouwburg Kortrijk

b_450_300_16777215_00_images_artikelfotos_december2017_The-Hogwallhops-2.jpgAttendez-vous à des numéros éblouissants de différents artistes, issus de diverses disciplines circassiennes et qui sait, peut-être truffés de prouesses visuelles ou de musicalité extravagante. Une chose est certaine : vous aurez droit à une palette de goûts nouveaux, surprenants et singuliers.

 

 

 


Waar: Schouwburg Kortrijk
Wanneer: zaterdag 27/01/2018 om 20 uur
Reservatie: tickets231.ticketmatic
Website: http://schouwburgkortrijk.be

 

(Albuy)

0
0
0
s2smodern