• Start
  • Artikels
  • 1ste kerstmarkt in Vlaanderen met verlichte Truckshow was een Succes!

Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

1ste kerstmarkt in Vlaanderen met verlichte Truckshow was een Succes!

b_450_300_16777215_00_images_artikelfotos_december2017_Truckshow-kerst3.jpg

Een nooit geziene show van "Trucks" versierd met kerstverlichting, dat kon op voorhand via sociale media rekenen op veel interesse!
En inderdaad, zo kon deze unieke kerstmarkt rekenen op heel wat bezoekers, ondanks het koude weer.
Het was wel een huzarenwerk voor de organisators Hubert, Kristof, Marino en hun team, om dit spektakel in goede banen te leiden.
Maar hard labeur loont, zo kon tegen 17 uur iedereen genieten van een zeer uitzonderlijke kerstmarkt.
De apotheose was natuurlijk de blijde intrede van burgemeester Tania De Jong, voor deze gelegenheid werd zij opgehaald met een heuse truck.
De goede sfeer zat er al snel in, bulderende trucks, stralingswarmte van deze mastodonten dito verlichting, dit alles toverde de Denderkaai om in een feeëriek geheel.

 

 

b_450_300_16777215_00_images_artikelfotos_december2017_Truckshow-kerst2.jpgTruckchauffeur Tom was de gelukkige! Hij kreeg van het kerstvrouwtje de beker overhandigd voor het best versierde en verlichte vehikel.
Om de organisatoren en toeschouwers te bedanken voor hun komst liet Hubert "Mister Blue" het toepasselijk liedje spelen van de Nederlander Henk Wijngaard "Met de vlam in de pijp".

Volgens onze organisator was het dit jaar nog maar een voorproefje, volgend jaar kunnen we ons verwachten aan nog meer attracties.

Voor de stad Ninove is dit zeker een opsteker, aldus burgemeester Tania De Jong, vandaar dat er zal gekeken worden hoe dit evenement nog beter aan te pakken voor de volgende editie.

 

 

 b_450_300_16777215_00_images_artikelfotos_december2017_Truckshow-kerst1.jpgWie nog wil nagenieten van dit spektakel kan de videomontage bekijken met alle toeters en (kerst)bellen.
We laten de hoofdsponsor Volvo Trucks, Hubert, truckkenners en de burgemeester aan het woord met tal van sfeerbeelden.

Klik hier voor naar de videoreportage pagina te gaan:

Videoreportage: Xmas Light Truck Show Ninove

(Artikel en foto's Alain Buyle)

 

Tags: Ninove , Truckshow, Lightshow

0
0
0
s2smodern