Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Gezellige Winkel en Kerstmarkt van Kortrijk!

b_450_300_16777215_00_images_artikelfotos_november2017_Winter-in-kortrijk3.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De winter zet Kortrijk in een magische kerstsfeer! Het hart van de stad is compleet omgetoverd in een feeërieke kerstmarkt. In de zestigtal houten chalets kan je tal van mooie of lekkere dingen vinden.

De kerstmarkt en winkelstraten zijn sfeervol verlicht, versierd met kerstbomen, bellenblazers, unieke ijssculptuur en er is de magische kinderkerstfoor met tal van toffe attracties. Maar Kortrijk is meer dan alleen maar kerstmarkt, de stad heeft doorheen de jaren fors geïnvesteerd in de infrastructuur van haar binnenstad. Het is een mooie ingerichte nette stad. Kortrijk is gekend om haar talrijke speciaalzaken van kleding tot gastronomie, er valt nog veel te ontdekken. De pleinen en straten hebben een gezellig (modern) karakter die een mooi accorderen met de historische gebouwen. Kortrijk tijdens de winter zeker een bezoekje waard...

b_450_300_16777215_00_images_artikelfotos_november2017_Kortrijk-kerstmarkt.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer info bezoek de website van "Winter in Kortrijk".

0
0
0
s2smodern