Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

La Vie est Riguelle - "Paris L'Amour Riguelle"

b_450_300_16777215_00_images_artikelfotos_november2017_Patrick-riguelle.jpg

Riguelle is de zoon van een Waalse vader en Vlaamse moeder en groeide een periode op in Blankenberge waar hij een vriendschapsband met Kurt Van Eeghem onderhield.

Riguelle speelde in de jaren 80 als studiomusicus met onder anderen Dirk Blanchart en Salvatore Adamo. Later werd hij de frontzanger van de folkband Kadril. In 1999 werd hij de voornaamste zanger van De Laatste Showband[1], een activiteit die hij volhield tot 2011 toen hij bedankt werd voor bewezen diensten.

Nu is hij te zien met zijn muziekband in Wetteren waar hij het Franse chanson eer aan doet.
Parijs, de hoofdstad van de liefde en van nog zoveel meer. Dat is het uitgangspunt van 'La Vie est Riguelle', de podiumversie van het gelijknamige populaire radioprogramma op Klara.
Patrick Riguelle en band nemen jou mee op een avontuurlijke en emotievolle trip door het vrolijke en olijke Parijs.  Veel aandacht gaat daarbij uit naar de 'grandes dames' van het Franse lied: Patachou, Barbara, Juliette Gréco, Anne Sylvestre … De dames zullen arm in arm zingen met o.m. Charles Trenet, Jacques Brel, Aznavour en Boris Vian.
Wie er ook de stem verheft, altijd gaat het over, zingt men voor, kan het door, gebeurt het in en met … Parijs.

Wie Patrick aan het werk wil zien zal zich moeten haasten want het zijn nog enkele tickets te verkrijgen voor vrijdag 1 december 2017 om 20 uur

Locatie: CC NOVA, Theaterzaal Nova - Molenstraat 2b, 9230 Wetteren    

Reservatie: ccnovawetteren

0
0
0
s2smodern