Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mega Verzamelbeurs - Icc Gent

b_450_300_16777215_00_images_artikelfotos_november2017_Verzamelbeurs-ICC2.jpg
Zondag 26 november is een topdag voor de verzamelaars want dan vindt de Mega Verzamelbeurs plaats in het ICC te Gent.
 
Standhouders uit België, Frankrijk, Duitsland en Nederland zijn aanwezig met: miniatuur auto's, miniatuur figuurtjes, modeltreinen en toebehoren, nieuwe en oude modelspoorartikelen, oude speelgoedauto's, blikken speelgoed, vintage, modelbouw, literatuur over modelbouw en treinen, bouwdozen, oud houten speelgoed, soldaatjes, lego, helikopters, meccano, collectables, match box, dinky toys..... en veel ... veel meer.  Bewonder ook diverse modelbanen waaronder de grote baan van AMSAC.
 
De Mega Verzamelbeurs vindt samen plaats met de Platenbeurs van Kdx FAIRS! en de Fotografiebeurs. De beurzen waar verzamelaars van Vinyl, cd's, muziekmemorablia, posters,..fototoestellen,  projectoren, doka's, statieven, antieke toestellen, oude foto's, materiaal uit falingen, magazines, boeken... reeds meer dan twintig jaar terecht kunnen. 
 
U kan de Mega Verzamelbeurs alvast een bezoek brengen op Facebook en de foto's van vorige keer bekijken.
 
 
 
Verzamelbeurs-ICC222.jpg
 
 
 
 
Bezoekers van de Verzamelbeurs hebben ook gratis toegang tot de Computerbeurs die op dezelfde dag plaatsvindt in het ICC en omgekeerd.  Gratis parking in de ondergrondse parkings van het ICC.

Waar: ICC Gent Citadelpark Gent
Wanneer: Zondag 26 november (10-17 u)
 
 

 
 
0
0
0
s2smodern