Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Steven Goegebeur speelt "De Man van Morgen"

b_450_300_16777215_00_images_artikelfotos_april2018_Steven-Goegebeur.jpg

Stand-up comedian Steven Goedgebeur is deze dagen druk in de weer.
Zijn zaalshows zijn in de meeste culturele centra's uitverkocht.
Wie snel is kan nog enkele tickets bemachtigen in CC De Biekorf te Lebbeke.
De voorstelling "De Man van mogen" gaat over het in handen nemen van uw eigen leven...
Met alle hilarische anekdotes van dien...

 

 Op de dag dat het genoeg geweest is, beslist Steven Goegebeur om het helemaal anders te doen. Vanaf nu zal niets nog hetzelfde zijn. Alles, maar dan ook alles, wordt beter. ‘De Man van Morgen’ is geboren en zal gloedvol en wervelend betogen over hoe ook jij je leven kan veranderen en verbeteren. ‘De Man van Morgen’ heeft eindelijk het licht gezien en zakt af naar vandaag om ook jou in een stralende toekomst binnen te leiden.

Komt de toekomst ons toe? Moeten we alles plannen of leven we van dag tot dag? En vooral, kunnen we de toekomst veranderen? Volgens ‘De Man van Morgen’ wel. Vanavond wordt je toekomst bepaald.

Als Steven Goegebeur het podium opstapt begint hij te stralen. Hij bekijkt de alledaagse wereld door zijn eigen, niet-alledaagse bril. Steven is een publieksspeler: interactie met de toeschouwers is voor hem vanzelfsprekend. Samen met het publiek maakt hij er keer op keer een onvergetelijke avond van. Zijn motto: ‘Iedereen moet na mijn comedyshow opgelucht, vrolijk, blij en met pijnlijke buikspieren van het lachen naar huis gaan.’ Volgens Steven zou een goede comedyshow door de ziekenkas moeten terugbetaald worden.


Waar: CC De Biekorf Stationsstraat 23 - 9280 Lebbeke
Wanneer: 14 apr 2018 om  20.00 uur
Reservatie: https://www.ccdebiekorf.be - 052/46.82.79

 (Albuy)

0
0
0
s2smodern