Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Dansketting in Aalst

Dag-van-den-dans.jpg

‘Tientallen, honderden mensen die zich dansend doorheen de straten begeven, begeleid door lokaal muzikaal talent. Jong en oud, schoorvoetend of toonaangevend. De groep groeit aan en nodigt iedereen uit om mee te dansen…’
Op Dag van de Dans (zaterdag 28 april 2018) nodigt Danspunt alle steden, gemeenten en dorpen uit om deel te nemen aan De Dansketting. Overal in Vlaanderen en Brussel duiken die dag (menselijke) danskettingen op. In Aalst slaan de stad, Kunstoevers, Cultuurcentrum De Werf, vzw De LuchtBrug en danscompagnie Francine De Veylder de handen in elkaar om zich samen met de inwoners al dansend een weg te banen doorheen de stad.

Danscompagnie Francine De Veylder zorgt ervoor dat alle deelnemers de choreografie onder de knie krijgen. Vzw De LuchtBrug zorgt er o.l.v. Philippe Coffyn voor dat de deelnemers muzikaal begeleid worden tijdens hun dansketting doorheen de stad.

Wil jij als vereniging, individu, gezin, buurtcomité, vriendengroep… gratis meedoen met de Dansketting tijdens Kunstoevers? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp DANSKETTING. De enige voorwaarden om deel te nemen, zijn goesting hebben om te dansen en minstens 12 jaar oud zijn.


Praktisch:
Aanleren choreografie: zaterdag 28 april van 14 tot 15u op het Werfplein.
15 uur: start ketting met vertrek en aankomst op Werfplein en traject (+/- 1300 meter) langs beide Denderoevers.
Verzamelen op het Werfplein vanaf 13u30

0
0
0
s2smodern