Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Elton John komt een laatste keer naar België!

b_450_300_16777215_00_images_artikelfotos_februari2018_Elton-John.jpg

Elton John & band komen op 23 mei 2019 naar het Antwerps Sportpaleis in het teken van zijn afscheidstournee "Farewell Yellow Brick Road".

"Mijn prioriteiten in het leven zijn veranderd," vertelde Elton John tijdens een persconferentie in New York. "It’s time to come off the road so I can fully embrace the next important chapter of my life.” In september vertrekt de Britse ster voor de allerlaatste keer op wereldtournee. Deze zal drie jaar duren omdat hij elk land waar hij populair is eer wil aandoen. Elton John verkocht meer dan 200 miljoen platen en gaf een ontelbaar aantal concerten.

Vijftig jaar na zijn debuut zullen Elton en zijn indrukwekkende band live terugblikken op zijn rijkgevulde carrière. Hij zal zijn fans trakteren op klassiekers als 'Your Song’, 'Daniel’, 'Circle Of Life’, 'Rocket Man’, 'Benny and the Jets’ en 'Crocodile Rock’.

Elton John beïnvloedde  de pop geschiedenis en doet dat nog steeds.
Hij is ook fan van Belgische muzikanten. Zo draaide in zijn eigen radioshow onder andere Netsky, Amery en Oscar & The Wolf.
De tragische dood van Lady Diana bracht hem ongeziene lof. Zo speelde hij op haar begrafenis de diepzinnige song "Candle in the wind".
(zie videoclip onderaan)
Wie zich in vervoering wil laten brengen door zijn prachtige songs mag dit onvergetelijk moment niet missen.

De voorverkoop van het concert start op vrijdag 9 februari 2018 om 10u via greenhousetalent.be.

Waar: Sportpaleis, Antwerpen
Wanneer:23/05/2019

Tickets te koop vanaf vrijdag 9 februari om 10u. www.greenhousetalent.be.

Candle in the wind vanaf 1.min.

0
0
0
s2smodern