• Start
  • Artikels
  • Liliane Saint Pierre op tournee met Jan De Smet, Herr Seele en MANdolinMAN

Cultuur In Beeld zoekt medewerkers om mee te helpen om ons cultureel patrimonium in beeld te brengen.
Schrijft u graag over wat er te doen is in ons Vlaanderen? Dan is dit mogelijk uw ding.
U komt terecht in een leuk team.. Interesse? mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Liliane Saint Pierre op tournee met Jan De Smet, Herr Seele en MANdolinMAN

b_450_300_16777215_00_images_artikelfotos_januari2018_Gwendolienman.jpg

Liliane Saint Pierre, de oogappel van wijlen Claude François én wijlen Jimi Hendrix, gaat vanaf februari 2018 met MANdolinMAN, Jan De Smet & Herr Seele op tour! Jan De Smet draagt MANdolinMAN reeds van bij hun start een warm hart toe en is altijd te vinden voor vreemde muziekjes. Herr Seele is ook niet te beroerd om een mandoline vast te pakken. Tegenover zoveel mannelijk testosteron kan enkel een vrouw met een stem die reikt tot in Parijs standhouden …. Liliane Saint-Pierre. De levensloop en de geschiedenis van Liliane Saint-Pierre, Herr Seele en Jan De Smet is zo verschillend dat dit wel tot een originele en inventieve Grande Soirée De Revue moet leiden. Het is een beetje zoals het Franse spreekwoord zegt  “les extrêmes se touchent”.

Met de geweldige muzikanten van MANdolinMAN als instrumentaal bindmiddel, voor deze tournee aangevuld met dwarsfluitist Stefan Bracaval, zal die grote diversiteit dan toch nog tot een smaakvol geheel worden omgevormd.
Deze tournee doorkruist het hele land van Oostende over Eeklo tot in Lommel...

Op zondag 11 februari om 15u00 houdt deze tournee halt in het Cultuurcentrum De Herbakker te Eeklo in organisatie van vzw Sterrenparade.

Reserveer vandaag nog uw zitplaatsen per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de ticketlijn: 09-336 42 51.

Bezoek  website: vzwsterrenparade.be

Dit concert is ook toegankelijk met het Uit Pas kansentarief van de Stad Eeklo en gemeente Assenede.

(Artikel: Nadine Van Parys)

0
0
0
s2smodern