Onze Vlaamse artiesten zijn ook een deel van onze Cultuur. Vandaar dat we op deze pagina aandacht besteden aan talenten uit onze streken.
Radio Ruby is een internationale online radio, hij brengt u muziek die vaak links wordt gelaten door reguliere zenders waaronder ook onze Vlaamse artiesten.Zangeres Dina Rodrigues in de lift...

Dina1.jpg

Het gaat goed, heel goed  met Dina, de in Vlaanderen wonende Portugese zangeres. Na het grote succes van haar laatste single ‘Dança do Coraçao’, is er nu terug een nieuwe single uit en is meteen ook de voorloper van haar eerste album onder het Pure Entertainment label, dat er binnen een tweetal weken aankomt.
De nieuwe single ‘Sou Feliz’, dat "Ik ben gelukkig" betekent is dit keer een cover van het overbekende ‘I’m alive’ van haar grote idool Celine Dion maar dan in het Portugees.

Cover:
Dina2-cover.jpgVoor meer info: www.dina-rodrigues.be
Ook regelmatig te beluisteren bij: www.radioruby.be

Biografie:
Dina Rodrigues is een Portugese zangeres geboren in Nazaré op 12 januari 1981 en reeds een zestien jaar woonachtig in België.
Reeds op zeer jonge leeftijd was Rodrigues gepassioneerd door muziek.
Ze volgde populaire zang en kwam langs deze weg terecht bij de groep "Hoje Canto Eu" wat betekent "Vandaag Zing Ik". Met deze groep kon ze werken voor radio Benedita en deed zo veel ervaring op. In 2001 verhuisde Rodrigues naar België. Hier besloot ze zich in te schrijven in de popacademie voor een stage zanglessen, expressie en dans.
Dina werd op 20 oktober 2006 uitgenodigd te Fatima voor het 14de Gala van radio Central FM. Rodrigues was een van de genomineerden en won de prijs van beste nieuwkomer voor 2006. De show kwam op de nationale televisie van Portugal. Haar eerste single, Uma Casa Portuguesa, werd uitgebracht op 21 november 2006.

 

0
0
0
s2smodern