Onze Vlaamse artiesten zijn ook een deel van onze Cultuur. Vandaar dat we op deze pagina aandacht besteden aan talenten uit onze streken.
Radio Ruby is een internationale online radio, hij brengt u muziek die vaak links wordt gelaten door reguliere zenders waaronder ook onze Vlaamse artiesten.Hugo Becks brengt duet uit met Krystl T ‘Spanish Eyes’

Hugo-Becks-ft-Krystle-T-foto.jpg

Met het overbekende ‘Spanish Eyes’ brengt Hugo Becks een opmerkelijk duet uit met Krystl T, ondertussen ook bekend als ‘The Voice of South Afrika’.
Krystl heeft Belgische roots in het Gentse Heusden maar is ooit met haar ouders uitgeweken naar Zuid Afrika waar ze heel wat optredens deed? Ondermeer samen met Helmut Lotti. Zij heeft zowat de hele wereld rondgereisd en kreeg ook meerdere nominaties en awards in USA.

Cover:
Hugo-Becks-ft-Krystle-T-cover.jpg
Thans is zij te horen op dit nieuwe duet met Hugo Becks die sinds zijn vorige single ook niet stilgezeten heeft. Hugo is naast zijn zangcarrière ook actief als acteur en was te zien in diverse nationale en internationale TV en filmproducties zoals Callboys, Familie, enz.
Terwijl ‘Spanish Eyes’ zijn intrede doet is Hugo Becks al volop bezig met de voorbereidingen van een nieuwe opname.

 

 

0
0
0
s2smodern