Onze Vlaamse artiesten zijn ook een deel van onze Cultuur. Vandaar dat we op deze pagina aandacht besteden aan talenten uit onze streken.
Radio Ruby is een internationale online radio, hij brengt u muziek die vaak links wordt gelaten door reguliere zenders waaronder ook onze Vlaamse artiesten.Kevin & Romina brengen nieuwe single uit

Kevin-en-Romira.jpg

Met het liedje ‘Leef in harmonie’ brengt het Middelkerkse duo Kevin & Romina hun nieuwe single op de markt. Een liedje waar je meteen vrolijk van wordt en dat andermaal laat horen dat dit duo uit het goede hout is gesneden om het helemaal te maken in de Vlaamse showbizz. In 2016 brachten zij hun allereerste duet uit met ‘Dinge Dong’, en sindsdien gaat het alleen maar in stijgende lijn met de carrière van Kevin & Romina die, niet alleen in de showbizz, maar ook in het echte leven een koppel zijn. Behalve het feit dat hun opnames zowat door alle radiostations worden geprogrammeerd heeft dit duo ondertussen ook al een stevige reputatie opgebouwd op gebied van live optredens waarmee zij over gans Vlaanderen te gast zijn. Op dit moment wordt er gewerkt aan een eerste ‘mini-album’ dat in het najaar verschijnt.
Het is Romina zelf die de tekst schreef van ‘Leef in harmonie’ dat door D & V op de markt wordt gebracht en verkrijgbaar is via alle belangrijke internetportals.

Cover:
Kevin-en-Romira-cover.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

0
0
0
s2smodern