Onze Vlaamse artiesten zijn ook een deel van onze Cultuur. Vandaar dat we op deze pagina aandacht besteden aan talenten uit onze streken.
Radio Ruby is een internationale online radio, hij brengt u muziek die vaak links wordt gelaten door reguliere zenders waaronder ook onze Vlaamse artiesten.Peter Allan zet voet aan wal in Vlaanderen!

Peter-allan-lifeagift-cover.jpg

PETER ALLAN is sinds jaren een bekend platenproducer én zanger in het noorden van Engeland, maar wil nu ook zijn kans wagen buiten zijn landsgrenzen,  waarvoor hij aanklopte bij de Vlaamse uitgeverij D & V die zijn nieuwe single ‘Life’s a gift’ uitbrengt en internationaal promoot.
Peter runt zijn eigen Gold Rush Studio, waar hij niet enkel zijn eigen liedjes opneemt, maar ook voor andere zangers en producers aan de slag is.
Cover:
Peter-allan-lifeagift-hoes.jpgHet liedje 'Life's a gift', van de handen van auteur-componist Ken Warke, werd door hem opgenomen en zal in de maand oktober meedingen in de prestigieuze wedstrijd 'Tipperary International Song Contest'. Het nummer wordt uitgebracht op alle belangrijke portals voor download en streaming.

 

 

 

 

 

0
0
0
s2smodern