Onze Vlaamse artiesten zijn ook een deel van onze Cultuur. Vandaar dat we op deze pagina aandacht besteden aan talenten uit onze streken.
Radio Ruby is een internationale online radio, hij brengt u muziek die vaak links wordt gelaten door reguliere zenders waaronder ook onze Vlaamse artiesten.KATE LANE BRENGT NIEUWE SINGLE UIT MET ‘SUPERHELD’

Kate-Lane-foto.jpg

Met haar nieuwe single ‘Superheld’ staat Kate Lane weer klaar voor een stevige hitparadenotering.

Het aanstekelijke, eigentijdse dansritme knalt stevig uit de boxen en staat garant voor euforische ambiance. Het is een opname die perfect past in de stijl van deze populaire zangeres uit Oudenaarde,  waar ze ook het bekende café ‘De Nieuwe Keizer’ uitbaat.

Het liedje klinkt meteen bekend in de oren want zangeres Xandee zorgde ooit voor de originele versie ‘1Life’ dat thans door Jos Van Meer in het Vlaams werd omgetoverd tot ‘Superheld’.

Cover:
Kate-Lane-superheld.jpgSinds zij eind vorig jaar haar full-cd uitbracht is haar zangcarrière alsmaar succesvoller geworden met een gevoelige toename van liveoptredens over gans Vlaanderen.

‘Superheld’ werd opgenomen in de Hallround studio van Christophe Severs en wordt uitgebracht door D & V, die het beschikbaar stelde voor download en streaming via alle belangrijke internet portals.

 

 

0
0
0
s2smodern