Onze Vlaamse artiesten zijn ook een deel van onze Cultuur. Vandaar dat we op deze pagina aandacht besteden aan talenten uit onze streken.
Radio Ruby is een internationale online radio, hij brengt u muziek die vaak links wordt gelaten door reguliere zenders waaronder ook onze Vlaamse artiesten.Mayke Vanes brengt Vlaamse popsong op nieuwe single

Mayke-Vanes-foto.jpg

Op haar nieuwe single ‘Nooit zal ik vergeten’ horen we Mayke Vanes weer op haar best. Haar prachtige stem ligt perfect ingebed in een knap arrangement dat gespeeld wordt door professionele live muzikanten. Het is overduidelijk dat Mayke voor kwaliteit gaat,  waarbij toch ook mag gesteld worden dat haar muziek toegankelijk is voor een bijzonder breed publiek. Haar zangcarrière combineert zij met de bakkerij die zij samen met haar man runt in Wieze. Net als in de muziek wil ze daar ook dat kwaliteit en originaliteit overheersen, hetgeen enorm wordt gewaardeerd door de plaatselijke bevolking. ‘Nooit zal ik vergeten’ is van origine een Schots liedje dat Mayke op de kop tikte,  doordat zij veel contact onderhoudt met een Vlaams koppel uit Veurne dat sinds 2012 naar Schotland is uitgeweken.

Cover:
Mayke-Vanes-cover.jpgKoen Moeyaert (Bandit) zorgde voor opname en productie die werd uitgebracht door D&V en verkrijgbaar is als download en streaming bij alle belangrijke internet portals.

 

 

 

 

 

 

Nu ook te beluisteren op onze media partner, Radio Ruby:
www.radioruby.be of op WiHi radio zoeken naar: categorie Belgie -> Radio Ruby of via de app van google playstore -> Radio Ruby

 

0
0
0
s2smodern