Onze Vlaamse artiesten zijn ook een deel van onze Cultuur. Vandaar dat we op deze pagina aandacht besteden aan talenten uit onze streken.
Radio Ruby is een internationale online radio, hij brengt u muziek die vaak links wordt gelaten door reguliere zenders waaronder ook onze Vlaamse artiesten.Dimi Dylano nieuwe Full CD !

b_800_600_0_00_images_artikelfotos_juli2018_Dimi-dylano-foto.jpg

Dimi Dylano draait al een tijdje mee als artiest maar stapt pas nu door de grote poort van de Vlaamse showbizz met zijn eerste full-cd: ‘Mag ik dromen… ?’ Een veelzeggende titel van een ambitievolle zanger die zijn plaats op de Vlaamse podia wil veroveren.
Hij begon met optreden in de soundmixshow op 10-jarige leeftijd waar hij liedjes zong van Jantje Smit.
Tot op de dag van vandaag brengt hij tijdens zijn optredens nog steeds enkele liedjes uit dat repertoire. Zijn eerste full-cd bevat 17 liedjes waaronder ook het liedje ‘Dromen’ dat gelanceerd wordt als single.

Cover:
Dimi-Dylano.jpg
Heel opmerkelijk is dat er ook een Engelstalig liedje ‘Black is black’ opstaat. Een gevarieerde cd dus die moeiteloos zijn weg zal vinden naar de muziekliefhebbers.
Freddy Danau zorgde voor de productie van deze full –cd die uitbracht wordt door D & V.
Zowel op cd als via download en streaming verkrijgbaarNu ook te beluisteren op onze media partner, Radio Ruby:
www.radioruby.be of op WiHi radio zoeken naar: categorie Belgie -> Radio Ruby of via de app van google playstore -> Radio Ruby

 

 

0
0
0
s2smodern