Onze Vlaamse artiesten zijn ook een deel van onze Cultuur. Vandaar dat we op deze pagina aandacht besteden aan talenten uit onze streken.
Radio Ruby is een internationale online radio, hij brengt u muziek die vaak links wordt gelaten door reguliere zenders waaronder ook onze Vlaamse artiesten.Nieuwe single Dina Rodrigues nu uit "Dança do Coraçao"

Dina-Rodrigues.jpg

Het was even wachten op de nieuwe single van Dina Rodrigues, de in Vlaanderen wonende Portugese zangeres, maar nu is hij er.
"Dança do Coraçao" is de titel van haar nieuwe single. Het is een zomers nummer in een  productie van Patrick Hamilton.

Biografie:
Dina Rodrigues is een Portugese zangeres geboren in Nazaré op 12 januari 1981 en reeds een zestien jaar woonachtig in België.
Reeds op zeer jonge leeftijd was Rodrigues gepassioneerd door muziek. Dina volgde populaire zang en kwam langs deze weg terecht bij de groep "Hoje Canto Eu" wat betekent "Vandaag Zing Ik".
Met deze groep kon ze werken voor radio Benedita en deed zo veel ervaring op. In 2001 verhuisde Rodrigues naar België. Hier besloot ze zich in te schrijven in de popacademie voor een stage zanglessen, expressie en dans.

Nu ook te beluisteren op onze cultuur partner, Radio Ruby:
www.radioruby.be of op WiHi radio zoeken naar: categorie Belgie -> Radio Ruby of via de app van google playstore -> Radio Ruby


cover:
Dina-Rodrigues-cover--juli-2018.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Video:

 

0
0
0
s2smodern